Jelenlegi hely

Teljes körű lakás kiürítés

Miért válassza cégünket?

- Mert teljesen üresre varázsoljuk lakását / házát.
- Mert az érkezéstől a felsöprésig egy nap alatt végzünk.
- Mert a felvásárlást azonnal, készpénzben rendezzük.
- Mert a lomtalanítást különösen olcsón oldjuk meg.
- Mert szelektíven gyűjtjük és ártalmatlanítjuk a hulladékot.
- Mert a felesleges holmikat segélyszervezetekhez juttatjuk el.
- Mert több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható munkatársaink segítik Önt.

Mindennemű hagyatékot, örökséget, teljes háztartást felvásárolunk és lomtalanítjuk lakását.

Ajánlatot kérek!

Akkor se habozzon jelentkezni, ha:
- Úgy érzi, túlságosan elhanyagolt és szennyezett háztartásról van szó.
- Nincs pénze a lomtalanítási szolgáltatásra.
- Legkésőbb holnap estére kell kiüríteni a lakást.
- Távoli, vidéki kisvárosban lenne szüksége a segítségünkre.
- Ismerősei rossz tapasztalatai elbizonytalanították más "lomtalanító szakemberekkel" kapcsolatban.
- Kifejezetten nagy értékű gyűjteményt, minőségi antikvitást értékesítene.

Berendezés felmérése

Annak ellenére, hogy mára nagyon sokan keresik cégünket, továbbra sem szeretnénk kiszállási díjat kérni - azonban már nem fér az időnkbe minden helyszínt felmérni személyesen. Több éves tapasztalatunk szerint az érdemi ajánlattételhez elegendő, ha kapunk néhány képet a lakás berendezéseiről. Nem igénylünk viszont komoly fotózást, akár telefonnal készített képek is kiválóak ahhoz, hogy nagyságrendileg lássuk, milyen mennyiségű és minőségű berendezéssel kell dolgoznunk.
Egyetlen kérésünk, hogy ne maradjon ki semmilyen nagyobb méretű dolog, hiszen látnunk kell, hány munkatárs és milyen méretű teherautó szükséges. Bár országszerte dolgozunk, a képek mellé a város megjelölése is fontos a pontos ajánlattételhez.

Anyagiak

Ajánlatunk a háztartás tartalmától függően lehet pluszos vagy mínuszos előjelű is: méltó összegeket tudunk fizetni antik bútorokért, antik tárgyakért, ritka, keresett könyvekért, festményekért, neves porcelánokért. Ritkábban előfordul, hogy komolyabb értéket képviselő, nem antik berendezéseket is felvásárolunk, de nem jellemző. Ugyanakkor az 1940 utáni bútorokkal, bútorgarnitúrákkal sajnos mi sem nagyon tudunk mit kezdeni (legtöbbször még ajándékozás szintjén sem), így ezek kizárólag csak lomtalanítás tárgyát képezik. Lomtalanításkor azonban - a piacon egyedülállóan - mi igyekszünk beszámítani minden kereskedőképes tárgyat legalább egy jelképes összegért, így nemhogy a legolcsóbban lomtalanítunk, de gyakran akár teljesen ingyen varázsoljuk üresre az ingatlant. Az anyagiak rendezése a helyszínen történik, felvásárlás esetén a munka előtt, míg a lomtalanítási díjat mindig csak a munka elvégzése után kérjük - mindkét esetben készpénzben.

Az időpont

Ezen a téren igyekszünk a legrugalmasabbak lenni, legyen a munka napja akár hétköznap, akár hétvége. Fontos tudni azonban, hogy folyamatosan betelnek a napjaink ill. autóink, és természetesen sosem mozgatjuk el a megbeszélt időpontokat, ezért érdemes minél előbb egyeztetni. Ha a kipakolás határidős (pl. eladásra került a lakás) és egyik szabad időpontunk sem felel meg, akkor is igyekszünk legalább más úton megoldani a problémát.

A kipakolás menete

Egy teljes lakásürítést az esetek többségében 1 nap alatt végzünk el. Ritkábban előfordul, hogy kifejezetten nagy mennyiségű berendezéssel van dolgunk, és csak két fuvarban tudjuk elszállítani, de ez nagyjából a 80 m2-nél nagyobb lakásokra igaz - amennyiben tele is vannak. Mindent eldobozolunk, elzsákolunk, legyen az hulladék vagy szobanövény - ügyfeleinknek semmivel nem kell foglalkozniuk, sőt akár úgy is dönthetnek, hogy nem várják végig a rakodást, csak a felsöprés végeztére érkeznek vissza.